2017. június 6., kedd

Az ausztrál krikett agresszív stílusa nem változik, mondja David Warner


Ausztráliai krikettesek ismét tüzeltek a helyszíni viselkedésükért, de nem fogják felhígítani az agressziójukat, David Warner helyettes kapitány Bet365 szerint. A Warner mindkét Steve Smith-et és Josh Hazlewood-t bevallotta Aki a hétvégén az Új-Zéland ellen folytatott második teszt során a Ranmore Martinesz elnököt átvette, azt állítja, hogy nem változtathatja meg a krikettjüket.
"Van egy szenvedélyes márka, "Mondta Warner, amikor Sydney-be érkezett csütörtökön. "Ha visszanézel az ausztrál krikett történetére, agresszív stílusunk van."Steve Smith elismeri, hogy jobb példát kell tennie az ausztrál Bet365 kapitánynak Tovább…
A felrobbantás mindkét játékos számára bírságot szabott ki, De Warner csatlakozott a múltbeli ausztrálok kórusához, és megkérdőjelezte, miért ragadta meg Hazlewood kifejezett rantáját a mágneses csonk mikrofonnal. "A szalagcimák felkerültek, és azt mondták, hogy úgynevezett" emberi hiba "volt, ami abban az időben volt kényelmes" - mondta. "Nyilvánvaló, hogy kiábrándító, Josh csalódott volt. Ez Josh-nek nincs karaktere, soha nem veszíti el igazán a fejét. "
Ausztrália helyszíni csalik nem voltak az egyetlen formája az Bet365 agressziónak a túra során. Több ausztrál játékos maradt dühösnek, miután napok óta az új-zélandi tömeg tömegtelensége folytonosan visszaéltek.Warner szerint a játékosok közül néhányan kénytelenek voltak biztonságot kérni, amikor a családtagokat is hivatkozták, miközben azt is hitték, hogy az ausztrál gyerekek nevét is eldobták.
"Néhány szó meglehetősen derűs és vulgáris - mondta Warner. "Itt vagy ott kapod meg a furcsa pletykádat, de amikor az emberek családjairól Bet365 beszélnek, kicsit túl messzire megy." A Warner elfogadta, , Azt javasolta, hogy ez a fajta viselkedés meghaladja a normát. "Nem várjuk, hogy felébresszünk és hat vagy hét órát üldözzünk. A megdöbbentő dolog az volt, tudom, hogy a két lányom a tömegben lennének, nem szeretném, ha ilyeneket hallgatnának. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "e...