2017. június 6., kedd

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "egy személyes évet" vegyen. A szörfözés világbajnoki versenyén Mick Fanning még mindig bajnok A háromszoros világbajnok csak 2016-ban kiválasztott versenyeken versenyezhet, beleértve az első két eseményt Ausztráliában a Queensland-i Snapper Rocks-ban és a Victoria-i Bells Beach-ben, mielőtt másokat válogatnak és kiválasztanak A szezont azonban megerősítette, hogy visszatér Dél-Afrikában a Jeffreys-öbölbe, ahol utolsó látogatása során, 2015 júliusában találkozott egy cápával.

Fanning Azt mondta, hogy egy kis időt vesz igénybe, részben befolyásolta a J-Bay-i traumatikus események, de az öccse testvére halála is, amikor Fanning decemberben a Hawaii Pipe Masters versenyében versenyzett.

"Az elmúlt évben határozottan intenzív volt…Az év végére egy olyan pontra jutottam, ahol üresnek éreztem magam - mondta Fanning, aki a múlt hónapban feleségével is megosztott. "Nem voltam annyira visszaadni."

A tavalyi év második felében volt a Fanning 14. fordulója, és azt mondta, Szükség van egy szünetre, hogy feltölti az elemeit.

"Az elmúlt négy évben egy sorban versenyben voltam.Nagyon sok pénzt vesz igénybe az Ön elméjében és a testében. "

Hozzátette:" Ez biztosan nem nyugdíjas bejelentés. "

Fanning nagyméretű cápa a Jeffreys-öbölben - Az élő televíziózás során - világszerte hírnevet szerzett, miután megütötte az orrát az ausztrál szurkoló Julian Wilson fickó segítségével, és a partra szállította. A dél-afrikai eseményre démonokkal szemben lesz esélye, mivel 2016-ban, a biztonsági kérdésekről szóló viták hónapja után, a zöld lámpával folytatják a lépést. Mick Fanning segíti a közel tragédiát megmentő szörfösöket A csónakon Hawaiiban Bővebben

"Úgy érzem, van ott valami, amivel el akarok menni és szembenézni" - mondta Fanning. "Biztosítani akarom, hogy én levágom a listáról.

" Sokan látni fogják, milyen reakciót kapok.Azt hiszem, ez több, mint egyszer-kétszer ugrás és szörfözés, és akkor jól leszek. "A decemberi Hawaii World Surf Bajnokság döntőjében a Fanning azt állította, Világbajnoki címet, a bátyja hirtelen haláláról mesélték. Fanning, aki 16 évesen elvesztette egy újabb testvérét, Sean egy autóbalesetre, figyelemre méltó elszántságot mutatott arra, hogy továbbra is csak végül elveszíti a nevét.

Fanning remélni fogja, hogy 2016-ban elég szörfözni tud Egy 16. szezon a turnén.

"Nem akarom visszafordítani a turnét a turnéra" - mondta. "Annyit kaptam annyira az évek során, hogy mindent megadtam, amivel ma rendelkezem." Facebook Twitter Pinterest Mick Fanning július hó után visszatér cápa támadásra.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "e...