2017. június 5., hétfő

Paul Nicholls: Ló-by-ló útmutató a Cheltenham fesztivál csapatának

Rettentő rémálom volt vele egészen addig, amíg másnap nem futott. Tavaly megnyerte a Champion Chase-t, és először is megverték, így valószínűleg csak először kell futni. Nagyon jó munkás ló otthon, úgyhogy valószínűleg azt hiszi, hogy jobb színpadon van, mint ő. Az utóbbi időben Newbury-ben hosszú idő után visszatért egy sínproblémával. Háromszorosra utazott, majd fáradt volt a földön, és valószínűleg többet kellett a futáson, mint gondoltuk. Nagyon sokat javult, és szereti Cheltenhamot és jobb földet.Nem úgy teszem, mintha nem lenne egy hegye, hogy mászjon meg, hogy megverje az Un De Sceaux-t, de a többiek nagy része sok mulatság, és remélem, hogy a Cheltenham-on sokkal jobb futás jár a jobb földön.

Úgy gondolom, hogy ez az év valószínűleg keményebb, mint tavaly, és tavaly a Tingle-patak és a Clarence House nyerésének hátán ment el, tehát ez egy kicsit más ebben az évben. Ha Un De Sceaux ugrik, valószínűleg nehéz lesz megverni, de egy pokolnyi tempóban megy, és az Un De Sceaux-nak meg kell ugrani a legjobbra.

A következő évben kezdődhetünk Újra karcoljuk meg, és visszajuthatunk oda, ahol voltunk, de Cheltenhamben bármi is jól működik.Jobbra vándorolnak, és olyanok, mint Dodge, akik követhetik őket. Old Guard (25-1, Champion Hurdle) Nagyon jól néz ki, és ha nem futottam volna Ő a Kempton-i karácsonyi akadályon a Boxing Dayen, valószínűleg jóval alacsonyabb áron lesz, mint ő, hiszen a Cheltenhamban idén három a három, köztük a Greatwood Hurdle és a International. Az utólag csodálatos dolog, és valószínűleg nem kellett volna karácsonyi futtatni, de ez azt jelentette, hogy egy hónapot adtunk neki, és frissítettük fel, nem pedig Wincantonnak szombaton tartottuk őt, amikor egyébként nem futott volna el a föld. Ez azt jelenti, hogy frissen megy, ami illik hozzá, és szeretni fogja, hogy kiszárad. Ha megbocsátasz neki utolsó futamának, van egy külső esélye, hogy a keretben van.Szereti Cheltenhamot, és csak tovább javul. Nagyon jól néz ki a pillanatban, nagyon jó a bőrén, és valahol előtte egy versenypályás galopp lesz. Ha a legjobbra fut, ad neki egy esélyt, hogy helyezze el, és a 25-1 egy jó egyirányú ár. Saphir Du Rheu (16-1, világharci) A tavalyi World Hurdle-t, majd üldözi és megnyerte a Grade One-t az Aintree-ben. Az ötlet az volt, hogy ebben az évben üldözni kezd, és elnyerte a közbenső üldözést, majd elég jól futott a Hennessy-ben, amikor a talaj elég volt a teszteléssel, elég jó volt a kétesre, majd nem igazán befejezte.Egyáltalán nem futott be a Long Walk-ban karácsonykor, és mindig egy kicsit gyanakvó voltam a lélegzéseiről, ezért egyenes lélegzetvételű volt. Mindez segített neki egy kicsit, , Az ő rekordját tekintve, tavaly legjobbjai a tisztességes földön voltak. Azt hiszem, jobb földön látja őt más fényben, és nagyon jól összejön. A következő héten lesz versenypálya-galopp, és nagyon örülök neki. Még akkor is, amikor a Hennessy-ben futott, láttam őt a paddockban, és azt hittem, kicsit kövérnek tűnik. Mint sokan a többiekhez is, nagyon sok munkát végeztünk, de most nagyon jól illik, és jó tavaszi földön, mint tavaly, ő is nagy szerepet játszik a World Hurdle-ben ebben az évben.Az idei Arany Kupa úgy néz ki, nagyon forró, úgyhogy azt hiszem, jó dolgunk van, hogy visszamegyünk a gátfussal, majd visszalépünk jövőre. Aux Ptits Soin (16-1, World Hurdle)

Tavaly nyerte meg a Coral kupát, és veretlenül halad a gátokon. Ő egy nagyon okos ló, de ez egy rémálom képező idén. Szeptemberben jött vissza fertőzéssel a lábánál, aztán, amikor véget ért, azonnal szenusz problémát okoztunk vele. Két fogműtétet kapott a fogakon, ami a problémát okozta, majd sokkal karácsony előtt, hogy mindent megtisztítson. Január 1-jén jött vissza hozzánk, és azóta beakadtunk benne. Már van egy versenypályája, és jövő héten még lesz egy másik versenyző, majd a World Hurdle-ben fut.Nyilvánvalóan jó lenne, ha valahol elfutnák, mert jó lenne megmondani, hogy három mérföldnyire és egy furlongban marad-e, és ráfutott benne. De nagyon jól jön össze. Keményen jön a hátránya a problémáknak, amiket a World Hurdle-ben kellett először kijutnia, de miután elmondta, nagyon tehetséges és hatékonyan nyerte meg a Coral kupát tavaly először. Ez egy nagy lépés, de a következő szezonban üldözi. Az út kérdőjel volt, mert nem tette meg, de nem hiszem, hogy ez problémát jelentene. Tényleg elkezdi magát magához és fantasztikusan néz ki. A Mercurey (50-1, RSA Chase) Az RSA-ban és az első napi három mérföldes hátrányban van. 7 £ -al emelkedett, hogy szombaton Ascotra futott, és most már 147-re emelkedett.Úgy gondolom, az RSA utolsó két győztese 146 vagy 147 volt. Valószínűleg a szombati Reynoldstown legjobb karrierje volt, úgy nézett ki, mintha megnyerte volna az utolsót, de csak beilleszkedett, és egy halomba, elveszett lendületbe landolt És harmadik lett. Valószínűleg jobb egy kisebb területen, abban az időben, mint egy nagy terepen hátrányos helyzetben, ezért azt gyanítom, hogy egyáltalán ott fut-e, az RSA-ban lesz. Nagy hangsúlyt fektetett azoknak a lovaknak, amelyek megverték az Ascot-ot, és a súlyoknál nagy különbséget lehetett tenni.Politológus (14-1, Coral Cup Handicap Hurdle)

Exeter a múlt héten [február 14-én] igazán szépen és ő volt a második az [első osztályú] kihívások előtt.A Neptune Novice Hurdle-ben tartottam a legutóbbi szakaszban, de szinte biztosan fut a Coral Cupban, ami tavaly nyert az Aux Ptits Soins-szel. Nem azt állítom, hogy az Aux Ptits is hátrányos helyzetben van. Soin tavaly volt, mert egyikünk sem tudta, hogy milyen volt, és nem tudom, hogy a 142-es olyan jelzés, amit nyerhet, vagy sem, Rendes futamot fog vezetni, és bármit is tesz, a következő szezonban félelmetes vadász lesz. Nagyszerű ló, aki egy ideig akklimatizálni kezdett, de egyre jobb és jobb. A másnap nagyon nehéz földön nyert, de mint mindenki, azt hiszem, ő értékelni fogja a jobb földet. Mindannyian (25-1, County Handicap Hurdle) Ez egy frusztráló szezon volt neki.Szereti a jó földet, az idei évben Wincantonban volt egy versenye, ötödik helyen végzett, és azóta mentettem. Tavaly a Fred Winterben futottam, és az ötödik helyen meglehetősen kemény jelzéssel végeztem, és mindenféle bajba kerültem azon a napon. Aztán folytatta, és Aintree-ban elnyerte az első fokozatot, és nagyon lenyűgöző volt. Ő egy ló, amely tisztességes földet vár, és a terv a megyei akadály, majd újra megy Aintree-ba. Egy ponton a bajnoki akadályban volt, de miután nem futott be neki, kivettük, és arra gondoltam, hogy idén megyünk a megye felé. Nagyon klasszikus, és tavasszal jobbnak látszik.Connetable (10-1, Triumph Hurdle) Egy ló, aki jó formában volt Franciaországban és másodikként az Alan King Gilbralfaro Debütált számunkra Ascotban.Problémákkal küzdöttünk, és hiányzott egy kis munka, majd megverte Rayvin Blackt és a Peace And Co-ot a Sandown versenyzői gátjába, ami a hétvégén újra fellendült. 150-et kapott, ami egy fiatalkorú számára elég magas, így nyilvánvalóan a Triumphban fog futni. Ő és Alan lova valószínűleg a legmagasabb rangú juvenilisek, akik futnak, és ő progresszív. Ő egy igazi maradványos, és egy olyan verseny, mint a Triumph valóban megfelel neki. A Triumph Hurdle-ban négyet tudtam futni. Jelenleg a legmagasabb rangú, de nem hiszem, hogy sokat lenne köztük, hogy őszinte legyek. Frodon (20-1, Triumph Hurdle) Szombaton Haydockban nyert, legyőzve [Vezető Triumph Hurdle versenyző] Fixe Le Cap.Rendkívüli formája volt Franciaországban, és tényleg a második futamon futott az utolsó futamon, mielőtt megvettük volna, ami nem rossz egy háromévesnél. Későre jött, egy darabig eltartott, hogy eljöhessen, és szüksége volt a Cheltenham-i futamra [januárban]. Igazából fantáziáltuk, hogy nyerni fog szombaton, és amikor láttam a fogadást a lapban, és azt mondta, hogy Fixe Le Cap 5-1 volt, és a miénk 5-1 ellen, azt mondtam valakinek, hogy ez egy hatalmas ár.Elolvastam, hogy nem gondolták, hogy Fixe Le Cap elég gyorsan haladt, de ez egy üdítő, és azt hiszem, ha gyorsabban haladnának, könnyebbé tenné számunkra.

Ő A Fred Winterben van, de azt mondanám, hogy valószínűleg a Triumphban fog futni. Ez a Silver (20-1, Triumph Hurdle) A Newbury-ben debütált a Newbury- Le Cap, majd amikor Musselburghben nyerte meg másnap, 134-es jelzést kapott, ami nagyon vonzó. Valószínűleg a Fred Winterre kellett volna irányítanom, de ha el akartam menni, akkor a hétvégén kellett futnom, hogy harmadikként bejussak rá, és túl közel lett volna.Mi úgy döntöttünk, hogy nem futtatjuk őt, és a Triumph-ba megy.

Mindegyiküknek van valami más tagja [a minősítéseken], de minden Más [fiatalkorúak], és úgy gondolom, hogy a szezon végén sokkal magasabb pontszámot érhet el, mint 134. Hiányozik egy kis tapasztalat, hogy csak egy futott a Flaten és két ugráson, de nem tudott volna többet csinálni, és Musselburghben másnap nagyon lenyűgöző volt. Mindössze annyit tesz, hogy javulni fog, nagy, erős ló lesz, és jövőre nagyon okos akadály lesz. Clan Des Obeaux (25-1, Triumph Hurdle) Egy másik kedves négyéves, régi. Cheltenhambe ment a Próba napján, nem tudom, hogyan verték meg, de ő is.Szuper versenyen futott, és azt hiszem, Alan King lova [aki merészel nyerni] valószínűleg egy kicsit felfelé a dombon, nagyon rossz helyen. A Protek Des Flos, aki Sandownban nyerte meg a múlt héten, elszállt. Ő egy nagy üldözés a jövőre nézve, itt fekszik a jövőnk, olyan lovak, mint ez, ami igazán okos lovasok lesznek. Nagyon jól utazott Cheltenhamban, és nyilvánvalóan nagyon tehetséges. Egy nap egy nagyon okos vadász lesz. Vibri Valtat (14-1, Ryanair Chase)

Van még egy jó szezonjáték, novemberben elnyerte a Haldon Gold Cupot, majd jó versenyen A Tingle Creek-ben. Két mérföld talán épp elég éles ahhoz, hogy a legjobbak ellenére mindig kimerüljön, és mindig meg akartam menni egy útra, ezért próbáljuk ki a Ryanair Chase-ben.Ez alkalmasabb neki, és jobb ló, ha szép és friss. Azt hiszem, a két mérföld és az öt nagyon jól illik hozzá. Kemény versenyekkel küzdött a legjobb ellen, de továbbra is próbálkozik, és jó versenyen fut a Ryanairben, ahogy mindig is. Collonges (10-1, Cross Country verseny) Nagyon jól ott volt utoljára, miután a [szezon] első versenyében csúszott [jól futott]. Segít neki abban, hogy ebben az évben nem jelent hátrány, és csak az adott versenyen tartottuk edzésre. Jó állapotban van.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "e...