2017. június 5., hétfő

A legjobb profi boxerek, akik jogosultak a Rio Olimpiára az Aiba-terv keretében


A professzionális bokszolók jogosultak a Rio Olimpiai Játékokon való versenyre radikális javaslatokkal, amelyeket a világ irányító testülete, Aiba vezetett be.
A Wu Ching-kuo Nemzetközi Boxing Szövetség elnöke Jelezte, hogy a legutolsó akadályok, amelyek megakadályozzák, hogy a versenyeken részt vegyenek a teljes időben dolgozó szakemberek, néhány hónapon belül eltörlésre kerülnek. Eddie Hearn: Tudom, mikor Barry McGuiganrel beszélgetek, ő azt gondolja, hogy "nem tudlak állni" Olvassa el Több
"Azt akarjuk, hogy a legjobb boxerek jöjjenek az olimpiai játékokba.Ez az Aiba 70. születésnapja, és szeretnénk valamit megváltoztatni - nem négy év után, hanem most "- mondta." A Nemzetközi IOC politika a legjobb sportolóknak a játékok és a Nemzetközi szövetségek, valószínűleg az Aiba talán az egyetlen olyan sportolók nélkül, akik az olimpiai sportágban vannak. Már van saját szakembereink, az APB és a WSB [World Series] bokszolók, a Játékokban [és] tovább fogunk menni. "
Sürgette, hogy a változás valósághűen időben elkészüljön, A Rio, Wu azt válaszolta: "Alapszabályunk szerint teljesen lehetséges." Wu egy szerdai Aiba-bizottság találkozóján beszélt Manchesterben, ahol a meglévő támogathatósági kritériumok változása tetején van napirend.A találkozóról szóló javaslatokat később az Aiba végrehajtóbizottságának ratifikálnia kell. Annak ellenére, hogy a Rio minősítési folyamata már jó állapotban van, a szándék egyértelműen megváltoztatja a szabályokat időben, hogy minden egyes nemzeti szövetségnek legyen lehetősége Hogy időről időre ki tudják választani, hogy csatlakozzanak az eljárás hátralevő részéhez. Elméletileg ez azt jelentené, hogy egy szupersztár, mint pl. A Floyd Mayweather, aki az olimpiai aranyérmét kereste fel Rio-ban, úgy érezte, tisztességtelenül tagadja Atlanta 1996-ban. Facebook Twitter Pinterest A GB Boxing nem valószínű, hogy olyan jól megalapozott harcosot választott, mint a Tyson Fury, az ígéretes sportolók számára, akiket nevelkedett. Fotó: Kai Pfaffenbach / Reuters
A valóságban a nemzetek többsége számára fokozatosabb folyamat lesz.Sem a GB Boxing, sem az Irish Boxing Association nem válogatott szakembereket választott volna az elmúlt négy évben támogatott sportolókkal szemben, akiket teljes körűen finanszírozott programokkal bízták meg.
De nem lenne semmi, ami megakadályozná őket, hogy érdeklődjenek a jelenlegi , Vagy akár egykori, professzionális olyan helyre, ahol nem számítanak jelenlegi érmének vagy képesítési potenciáljának.
Lehetséges problémák a meglévő kötelezettségvállalásokkal és szerződésekkel szemben - kezdőknek, a British Boxing Board of Control Hogy a bokszolóknak le kell mondaniuk a szakmai engedélyüket, mielőtt bármilyen leendő olimpiai ajánlatot elindítanának - minden egyes nemzeti szövetségnek maradnia, hogy legyőzzék.
Az AIBA azt állítja, hogy régóta dolgozik a Rio jogosultsági feltételeik szélesítésére , De implicit ösztönzést kaptak arra, hogy gyorsítsák fel a folyamatot a NOB 2014-es, a KOCA 2014-es dokumentumának közzétételével, amelynek 9. ajánlása kinyilvánítja az "ensu A legjobb sportolók gyűrűs részvétele ".
Az Aiba támogathatósági kritériumainak reformja a Wu napirendjének csúcspontja volt, hiszen 2006-ban a szervezet elnöke lett.Wu alatt Aiba az amatőr szavát a hivatalos címéből, az Aiba szankcionált férfi eseményekből eltávolította, és "professzionális" versenyeken, mint pl. Az Aiba Pro Boxing és az egyre sikeresebb, csapatbajnokságú World Series of Boxing. / P>
A 2013-ban bevezetett új szabályok szerint a hivatásos bokszolók eljutottak az olimpiára, feltéve, hogy kevesebb, mint 15 fizetős mérkőzésük volt, és rövid távú szerződést írtak alá az Aiba professzionális karjának, az APB-nek.Ezek a megszorítások most megszüntetésre kerülnek egy olyan lépésben, amely végső soron megszüntet minden különbséget a hivatásos és az amatőr boxkódok hagyományos definíciói között.
"Úgy gondolom, hogy bármely nemzetközi szövetségnek el kell gondolkodnia azon, hogy mi a jövő A sport lesz, és ha tudjuk, mit akarunk megtörténni, akkor el kell látnunk a látásunkat "- tette hozzá Wu. "70 év után az Aiba jó alapot állít fel, amely sok évtizedig tart." Amikor 2006-ban átvette az elnökséget, világossá tette, hogy az amatőr ideje nem Valóban fontos, mert ha most nézel az olimpiai sportokra, akkor tényleg amatőr?Úgy gondolom, hogy a folyamat nagyon világos, és nagyon alaposan megfontoljuk.
"Nagyon erős és pozitív választ kaptunk tagjainktól, és mindenki izgatott, és szeretné látni."
A brit Amateur Boxing Association szóvivője, aki a világszínvonalú bokszolási programot kezeli, azt mondta: "A javaslatoknak lehetőségük van arra, hogy kibővítsék a tehetségalapot, amelyből kiválasztjuk a boxereket, Hogy időben többet tudjon róluk. Időközben van egy csapat tehetséges boxer, akik mindannyian keményen küzdenek a Rio 2016-os kvalifikációhoz, és minden erőfeszítésünk arra koncentrál, hogy segítsen nekik elérni ezt. "
Az egykori WBA világméretű tollhajó Barry McGuigan úgy írta le a javaslatot, mint "őrült", és csupán egy "reklámkampány".McGuigan, aki 1978-ban 17 éves korában aranyérmet nyert a Nemzetközösségi Játékokon, hozzátette: "Hogyan tudsz egy 12 háromperces harcos bejutni, és háromszor három perces fordulóban sprintel? Bizarrnak tűnik. Nem látom, hogyan működhet gyakorlatilag. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "e...