2017. június 5., hétfő

Willie Poching alig várja a teljes idejű Hull Kingston Rovers edzői szerepét

A Hull Kingston Rovers ügyvezető edzője, Willie Poching érdeklődést mutatott a Chris Chester zsákmányát követő teljes munkaidőben való részvétel iránt. Chris Chester három meccs a Super League szezonban.

P> "Határozottan", mondta Poching, amikor megkérdezték, vajon ő akar-e válni edzőként. "Vártam majdnem 10 évet, hogy eljöjjön.Az elmúlt évek során megtettem egy gyakornoki helyet, és azért jöttem ide a klubba, hogy egy nap vegye fel a csapatot, és én még mindig azt akarom - még mindig ezt a törekvést hordozzam. "

Poching, aki szintén a Leeds és Warrington edzői munkatársain dolgozott, nem volt hajlandó megerõsíteni, hogy a hétvégén túl továbbra is felelõs lesz-e, de azt mondja: "Ami engem illet Csak a pénteki pillanatban, és azt mondtam a játékosoknak, hogy mindezek közé tartoznak. "Hull KR szerdán kijelentette, hogy két évet töltöttek el Chesterrel, amikor is Amikor a Robineket az első teljes szezonra vitte a Challenge Cupba. A klub azt is megerősítette, hogy Poching, Chester asszisztense a 2015-ös évad kezdete óta, átveszi az első csapatsportokat a játékért A pénteki St Helens ellen.

A könyvesboltok a korábbi Leigh edző Paul Rowley-t teszik ki a kedvenceiknek és elismerik Hogy tisztelték. "Hízelegtem, hogy a nevem egy olyan klubhoz kapcsolódik, amely a közelmúltban a Challenge Cup döntőjévé tette" - mondta a TotalRL.com-nak. "Mint mindig, csak le kell tartanom a fejemet és meg kell látnom, mi történik." Steve McNamara is kapcsolódott a szerephez, néhány bukmékerek pedig a korábbi angol edzőt kedvelték a Rowley mögött.A 44 éves férfi eddigi munkásságát elveszítette Wayne Bennett nemzeti edzőjeként ebben a hónapban, de továbbra is az asszisztens edzőként dolgozik a Sydney Roosters NRL oldalán.

McNamara már régóta barátságos A Hull KR elnöke, Neil Hudgell, valamint Jamie Peacock egykori csapattársa és edzője, a klub újonnan nevezett rögbi vezetője. McNamara a 90-es évek végén a Bradford-i Peacockban játszott, mielőtt Anacrájával felkészítette volna, amíg a Peacock 2012-ben nem vonult le a nemzetközi rögbi bajnokságból.

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "e...