2017. június 5., hétfő

Paul Nicholls reményei a fiatal lovak számára a Cheltenham fesztiválon

Reggel volt szerdán optimizmusra törekedve, amikor Paul Nicholls egy tucatnyi Cheltenham fesztivál versenyzőjét adta elő a médiának egy tiszta kék ég alatt, de a brit bajnok edzője is volt valami realizmus. "Ez egy szép lovascsoport, de nem fogunk idén nagy nyomással járni, ami elég jó" - mondta Nicholls. "Sok esély van, de semmi sem Kinézett. A Kauto [Star], a Denman és a Big Buck napjaiban mindig támaszkodhat rájuk. Ez egy kicsit keményebb, de sok esély van rá, hogy sok pénzt nyerjen. "

Az idei évben csak egy fesztivál kedvence van az istállóban, és Bouvreuil az újonc hátrányos hajsza az első napon.Első alkalommal sok évszakban a Nichollsnak még csak egy része sem szerepel az Arany Kupában, ami négyszer nyert. Nicholls mindig is ragaszkodik ahhoz, hogy a fesztiválon egyetlen győztes az, ami számít, és bármi többet jelent a bónusz, és csak egyszer azt jelenti, hogy ez.

Ez egy gazdag és ígéretes, A Nicholls legnagyobb reményét a jövőre adta, bár a Cheltenham 2016-ban vagy egy másik fesztiválon, hogy jöjjön, továbbra is látható.

"A legjobb négyéves, A régiek, amiket valaha is tettem - mondta Nicholls -, és sokat nem sikerült, amit a következő évre is megmenthetünk.Ez az, amit idén újra meg fogok csinálni, három vagy négy év múlva vásárolni egy csomó hároméves házaspárt, ez a helyzet a számunkra.

"Valószínűleg rengeteg versenyzõ lesz az idõkben, még akkor is, ha kicsit könnyûek vagyunk a fokozatokban. Így van ez az idén.Még nem kaptuk meg a Grade One lovakat, amiket már a múltban viseltünk, de megpróbáljuk kijavítani ezt a következő néhány évben, ahogy néhány fiatalabb lovat is. "

Nicholls jól tudott futni négy gyermeke közül - Connetable, Tommy Silver, Clan Des Obeaux és Frodon - a Triumph Hurdle-ben, és mindannyian valóságos versenyzőknek számítanak 10-1 és 25-1 között.

Ő A Fesztivál fő eseményeire négy nyilvánvaló jelölt ugyanabban az árkategóriában van, beleértve a Dodging Bullets-t, a tavalyi Queen Mother Champion Chase győztesét, aki 12-1-re ismételt sikert aratott.A Saphir Du Rheu-ban és az Aux Ptits Soins-ban a Ryanair-világharcban két versenyzőt vár, akik a tavalyi fesztiválon vették a Coral kupát, míg az Old Guard háromszor már a pálya győztese is ebben a szezonban. Champion Hurdle. Willie Mullins, akinek futók dominálnak a fesztivál előtti piacokon, elvesztette két nagyszerű Champion Hurdle versenyzőjét, akik egy héten belül megsérültek a Faugheenben, a védekező bajnokban és az Arctic Fire-ben . A távollétükben Nicholls úgy érzi, hogy a Régi Őrök legalább megteremthetik a keretet és keresnek hasznos nyereményt, mivel a Nicholls megpróbálja elhárítani Mullins erőteljes kihívását az edzők bajnokságához.

"Sokan [ Mullins stabil] úgy tűnik, hogy nehéz lesz legyőzni őket, de nem nyerhetnek mindenkit - mondta Nicholls. "Ez nem történhet meg.A dolgok változnak. A papíron úgy tűnik, mintha nagyszerű csapata lenne, és mivel tavaly nagyon jól teljesítettek, az a várakozás, hogy újra megtörténik, de ez egyáltalán nem bizonyosság, mert ez versenyez.

"A bajnok akadályát Faugheen nélkül nyitotta meg, számomra bizonyosság, és most nincs sarkvidéki tűz. Néhányan közülük sokan kemény versenyek vannak ebben az évben, és nem hiszem, hogy senkinek van köztük, hogy őszinte legyek.

"Nem tudom, mit gondoljon Annie Powerről [a A legújabb Mullins-edzett kedvenc a versenyen]. Nyilvánvalóan nagyon jó kanca, de soha nem lépett be a versenybe az eredeti színpadon. Ez mond valamit?Nem tudom. "A mares-i akadályt egy szakaszban indította el, a World Hurdle-t egy másik alkalommal, és most, hogy a többiek lemerültek, a bajnoki akadályt keresi. Van egy mares-járadék, ami jó, de a bajnoki akadály nagyon nagy különbség. Szerintem méltó kedvence van, de nem olyan, mintha a Faugheen-t szednék. "Aux Ptits Soins továbbra is veretlen, miután hároman elindult a gátfutáson és bármennyire a World Hurdle-ben Az egyik udvar egyik legfontosabb reménye a kerítésen a következő szezonban.

"Nyilvánvalóan jó lenne, ha valahova futnánk, mert jó lenne tudni, hogy három mérföld és egy furlong marad Elszaladt benne - mondta Nicholls. - De nagyon jól jön össze.Keményen jön a hátránya a problémáknak, amiknek először kellett futniuk a World Hurdle-ben, de miután elmondta, ő nagyon tehetséges és hatékonyan nyerte meg a Coral kupát tavaly először [egy hat hónapos szünet után] . Ez egy nagy lépés, de a következő szezonban üldözni fog. "Egy ló, amelyet Nicholls nem szívesen vitatkozott hosszasan, Pacha Du Polder volt, aki a volt olimpián Victoria Pendleton volt a Foxhunter Chase .Pendletont a múlt héten a Fakenham-i lóról lebontották, és jövő héten újra fel kell lovagolni, akár Wincantonnál, akár Leicesterben, mielőtt döntést hoznak arról, hogy elegendő tapasztalatot szerzett-e rövid karrierjében, mint egy jockey, hogy szembenézzen az intenzív kihívással A fesztiválon zajló versenyen.

Az egykori zsokék, John Francome és Steve Smith-Eccles aggodalmukat fejezték ki az elmúlt napokban, hogy Pendleton nem áll készen a Foxhunterbe lovagolni.Nicholls, egykori zsoké is, megtartja nézeteit a jövő hét igazsága előtt.

"A kedden Leicesterben van bejegyzés, de csak rossz idő esetén" - mondta Nicholls. "Szerda szerda Wincantonnál fog menni, és hétfőn a történet vége felé jár iskolába.

" Nem vagyunk itt beszélni erről a pillanatban, elég írtak róla, és Mindenki úgy tűnik, hogy a rejtekhelyükre kerül. Nézzük csak, mi történik a jövő héten. "

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése

Surfer Mick Fanning, hogy részmunkaidő után kemény év veszi a díjat

Az érzelmileg lecsapódó 2015-es év a Mick Fanning-szel szemben támadt, aki mérsékli részvételét a közelgő világ surf turnén, hogy "e...